14 tosiasiaa modernista koulutuksesta ympäri maailmaa

6:17 AM Alex Writer 0 Comments

 Aasiassa verrattuna asiat eivät ole niin pahoja täällä. 👱👳

https://openlibrary.org/authors/OL9119731A/Densmitt
https://openlibrary.org/authors/OL9119732A/HarryPoter
https://openlibrary.org/authors/OL9119733A/EshlayDonlad
https://www.babelio.com/monprofil.php?id_user=1138025
https://www.babelio.com/monprofil.php?id_user=1138029
https://www.spreaker.com/show/essay-automatic-video-analysis
https://www.spreaker.com/user/donpodcast2
https://www.turnkeylinux.org/user/265417
https://www.waymarking.com/waymarks/wm13Y8A_Essay_Old_agricultural_equipment
http://www.authorstream.com/marthasimons/
https://www.transifex.com/user/profile/marthasimons9999/
https://www.transifex.com/user/profile/alexwriter2003/

Nykypäivän maailman koulut ovat niin erilaisia. Joskus näyttää siltä, ​​että suomalainen, ranskalainen tai venäläinen koulutus on peräisin eri planeetoilta. Foxford Online School kertoo koulujen mielenkiintoisimmista ominaisuuksista eri maissa.



Kaikki Japanin lukiot ovat maksullisia, mutta julkiset ovat halvempia kuin yksityiset. Arvostettujen koulujen valmistuneet kilpailevat yliopistojen kautta ja menestyvät urallaan. Parhaiden joukossa koululaiset osallistuvat kursseille ja ohjaajan kanssa 7 päivää viikossa ilman lomia ja vapaapäiviä.

Etelä-Korean parhaat yliopistot vastaanottavat 70% niistä, jotka opiskelevat 14 tuntia päivässä. Päästäkokeen läpäisemiseksi 70% koululaisista menee ohjaajien luokse. Koko maa odottaa hengästyneenä kahdeksan tunnin kestävän kokeen loppua. Poliisi tuo myöhässä saapuvia, lentokoneet lykkäävät lähtöjä, jotta ei meluta kuunnellessaan englantia.

Jotta lapset olisivat vähemmän väsyneitä, Etelä-Koreassa kiellettiin oppitunnit yksityisissä laitoksissa klo 22.00 jälkeen. Hallituksen virkamiehet tekevät iltakierroksia yrityskeskuksiin, mutta tämä ei ratkaise ongelmaa. Itsepäiset vanhemmat lähettävät opiskelijoita opettajien koteihin.

Maailman suurin koulu toimii Maria Montessorin menetelmän mukaisesti ja sijaitsee Intiassa. Lucknow'n koulussa on 45 000 opiskelijaa perheiltä, ​​joilla on erilaiset tulot, uskonnot ja kansallisuudet.

Intian valtakouluissa opettajat työskentelevät puolisydämesti saadakseen lapset käymään palkattuja ylimääräisiä luokkia. Yhdeksän kymmenestä koululaisesta opiskelee tuutorin kanssa Intiassa, puolet heistä aamulla koulun edessä.


Matematiikka on pyydetyin opetusaine Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Singaporessa ja Venäjällä. Englanti on toisella sijalla, ja luonnontieteet ovat kolmen parhaan joukossa.

Venäjällä ei ole tarpeeksi kouluja ja opettajia. Kolmas vuoro sisältää 8000 venäläistä koululaista.

Neljännes kaikista Venäjän opiskelijoista työskentelee yksittäisten opettajien kanssa. Puolet heistä valmistautuu OGE- tai yhtenäistettyyn valtion kokeeseen, toinen kolmasosa tutkii koulumateriaalia tai valmistautuu olympialaisille.

Yksi kymmenestä venäläisestä tutorista työskentelee koulussa, toinen on yliopistonopettaja, muut kahdeksan ovat opiskelijoita ja ammattituutoreita. Venäläiset opettajat pyrkivät saamaan täydennyksen koulussaan ja ottamaan lisää työmäärää yksityisopiskelijoiden sijaan.

15 - 20 prosentilla matematiikan ja venäjän kielen venäläisistä opettajista ei ole riittävää koulutusta. Epäilyttävän pätevyyden opettajat tulevat kouluun: ensin heikoimmat tutkinnon suorittaneet menevät pedagogisiin yliopistoihin, sitten ne, jotka eivät ole löytäneet enemmän rahaperusteista työtä, tulevat kouluun. Kuitenkin vain yksi kuudesta nuoresta opettajasta on vielä töissä.

Maamme koululaisten vanhemmat käyttävät ohjaajiin 30 miljardia ruplaa vuodessa. Näillä rahoilla voit rakentaa 20 koulua tai kouluttaa 13 000 poikamies Cambridgen. Määrä on keskimäärin vain 1% perhebudjetista maassa.

Verkko-opetusta kehitetään Venäjällä, kuten muualla maailmassa. Verkossa opiskelevista 60% on yli 14-vuotiaita lapsia.

Venäläiset parantavat puhuvaa englantiaan ammattitaitoisten opettajien ja äidinkielenään puhuvien kanssa. 80% opiskelijoista valitsee kokopäiväisen ohjaajan, toinen 15% - opiskelee opettajan kanssa Skypen kautta.

Internetissä voit oppia leikkaamaan nurmikkoa, soittamaan kitaraa tai ratkaisemaan yhtälöitä. Lukuvuonna 2016--2017 250000 venäläistä koululaista kävi verkkokursseja ja tutorin kanssa, 17000 heistä Foxford Schoolissa.